Team – Tandartsen de Kloet – Bennekom

Team

Ons team bestaat uit 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten en 7 assistenten.

Tandartsen

Marieke de Kloet-de Haan

Marieke is tandarts en in Nijmegen afgestudeerd in 2001 en werkt op dinsdagmiddag en vrijdag in de praktijk. Op maandag en woensdag werkt zij als tandarts in een verpleeghuis in Nijmegen.

Kwaliteitsregister Tandartsen Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)

 

Thijs de Kloet

Thijs is tandarts en in Nijmegen afgestudeerd in 2002 en werkt op maandag t/m donderdag in onze praktijk.

Zij hebben in verschillende tandartspraktijken gewerkt en waargenomen, voordat zij samen de praktijk van tandarts Zweede hebben overgenomen in december 2004.

 

Linda Geertsen

Linda is in 2008 als tandarts afgestudeerd in Groningen. Ze heeft de laatste zwangerschapsverlof van Marieke in 2014 waargenomen en werkt nu nog steeds op de donderdag en vrijdag bij ons.

Vera Verhoeven

Vera is in 2022 als tandarts afgestudeerd in Nijmegen. Zij werkt op maandag en vrijdag in onze praktijk. Daarnaast werkt ze nog in een tandartsenpraktijk in Lichtenvoorde op dinsdag en woensdag.

Mondhygiënisten

Birgitta Ruijs is een mondhygiëniste met ruim 30 jaar ervaring. Zij behandelt tandvleesproblemen en werkt op maandagmiddag en woensdag in onze praktijk.

Roya Amini is mondhygiëniste en werkt op de dinsdag in onze praktijk aan behandeling van tandvleesproblemen. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring en werkt ook in drie andere tandartspraktijken.

 

Tandartsassistenten

Doreth en Ines zijn tandartsassistent, zij zorgen ervoor dat ons werk op rolletjes loopt.

 

Preventie-assistenten

Susanne, Dorien, Mark, Sandra en Didi zijn preventie-assistent, wat inhoudt dat zij eenvoudige handelingen kunnen en mogen verrichten, zoals oppervlakkig tandsteen verwijderen, als een tandarts hen daartoe opdracht heeft gegeven en de patiënt daarmee akkoord gaat.