Onze praktijk – Tandartsen de Kloet – Bennekom

Onze praktijk

In december 2004 hebben wij de praktijk van tandarts Zweede overgenomen. Vanaf augustus 2008 zijn wij gevestigd aan de Commandeursweg 4a. De voormalige kantoorruimte is volledig gestript om vervolgens precies te kunnen worden ingedeeld naar onze wensen. Herman Jacobs Design is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering hiervan. Er is zo een voor ons ideale werkomgeving ontstaan, waarin wij u perfect kunnen behandelen met moderne apparatuur en technieken.

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Van een vulling tot een gebitsprothese, van een wortelkanaalbehandeling tot het verfraaien van voortanden. Voor behandelingen die wij niet zelf uitvoeren, zoals orthodontie (beugels) en implantologie (implantaten), werken we nauw samen met ervaren specialisten in de omgeving.

Wij proberen om alle behandelingen zo goed mogelijk uit te leggen en op een rustige manier te werken, om daarmee eventuele angst zoveel mogelijk te verminderen.

Indien u specifieke vragen heeft, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. (0318-415875 tussen 8.30 en 12.00u).